onsdag 28 november 2012

Tokdag i Sala

Idag har jag och André varit i Sala med Julia och Lucas! Herregud vilken tokigt rolig dag det blev! Vi har skrattat så mycket att vi måste förlängt våra liv flera år!

Det börjar med att Julia piper när vi går ut från H&M, blir tvungen att tömma hela vagnen på grejjer men ingenting pep!! Stöört!! Julia blir lite irriterad.
Vi går vidare till Kappahl, likadant här, Julia piper när vi går ut! Men den här gången kan vi skratta åt det tack vare butiksbiträdet som var väldigt lättsam!
Vi strosar vidare och blir stoppade av en tjej från Sala allehanda tidning, hon tar massa bilder (för vi aldrig blir nöjda med någon!) och frågar oss om massa saker. Ungarna blir otåliga, speciellt André som vid det här laget börjat springa runt! Vi avslutar lite snabbt och lämnar våra mobilnr, om hon skulle behöva komplettera med något. När kommer vi vara med i tidningen då?! Det vet vi inte eftersom vi glömde fråga!! SMARTSKAFT!!!
Vi går en sväng till till Kappahl för att köpa något Julia ville ha, jag har rabattkupong och köper en body. Väl i kassan står fen här härliga tjejen som vi träffade tidigare under dagen. Vi skojar lite om pipet igen, jag betalar mitt och får påse med kvitto. Hon glömde stoppa ner bodyn i påsen!! Haha Oj vad vi skratta!

Herregud, nu blev det ett låååångt inlägg som kanske inte alls låter så kul, men som man brukar säga, det var roligare när man var där!!!

Vi avslutade en tokig dag med lite tokigheter hemma oxå!







God natt gott folk!!

Inga kommentarer: